Nyheder

I 2019 holder vi åbent to weekender i skolernes vinterferie. Fredag-lørdag-søndag kl. 11-17 i ugerne 7 og 8 (15.-16.-17. og 22.-23.-24 februar). Se vore detaljerede åbningstider for hele 2019 i menuen.

Vi har en del år undervist personale i genbrugsbutikker over hele landet. Fra foråret 2019 afholder vi vore kurser i Tversted, hvor alle kan tilmelde sig. Se mere her...

Udenfor den travle sommersæson holder vi vurderingsarrangementer og foredrag i hele landet. Klik på menupunktet Foredrag for at se mere.

Lørdag d. 31. august holder vi antik- og loppemarked i gårdspladsen, hvor 10-12 gæstekræmmere stiller op. Kræmmerne er kollegaer og venner af huset; det er ikke muligt for andre at købe stadeplads.

Lykkegaard har ligget på bakken i den sydlige udkant af Tversted i flere hundrede år. Skriftlige kilder bekræfter dette i hvert fald tilbage til slutningen af 1700-tallet. De nuværende bygninger er opført i perioden 1885-1915.

Ordet 'lykke' betyder i denne sammenhæng en indhegning, og der findes mange gårde og personer i Danmark, der hedder Lykkegaard. Den nærmeste Lykkegaard har ligget i Bindslev 4 km væk - den er siden blevet revet ned.

Vi overtog Lykkegaard fra Tom og Karin Karlshøj d. 1. april 2001. Det første halve års tid byggede vi stuehuset om og moderniserede. Renoveringen af udbygningerne og indretning af forretning startede i 2002.

I perioden 2002-2012 drev vi Bed & Breakfast i stuehuset. Denne del af forretningen er nu nedlagt.

I vinteren 2013/14 har vi forbedret adgangsforholdene for handicappede med blandt andet en sti fra parkeringspladsen til gårdspladsen, fliser foran indgangsdørene, ramper til kørestole mv. I tillæg hertil er lokalerne blevet brandsikrede for at overholde bygningsreglementets krav til lokaler med offentlig adgang.

Det er ikke tilladt at medbringe hund eller andre kæledyr i butik og galleri. Vi har hundekroge udenfor indgangsdøren og frisk vand til de firebenede.

Lykkegaard Tversted

Bindslevvej 54 Tversted,
9881 Bindslev
 

Åbningstider klik her 

Logo Lykkegaard