Nyheder

I 2019 holder vi åbent to weekender i skolernes vinterferie. Fredag-lørdag-søndag kl. 11-17 i ugerne 7 og 8 (15.-16.-17. og 22.-23.-24 februar). Se vore detaljerede åbningstider for hele 2019 i menuen.

Vi har en del år undervist personale i genbrugsbutikker over hele landet. Fra foråret 2019 afholder vi vore kurser i Tversted, hvor alle kan tilmelde sig. Se mere her...

Udenfor den travle sommersæson holder vi vurderingsarrangementer og foredrag i hele landet. Klik på menupunktet Foredrag for at se mere.

Lørdag d. 31. august holder vi antik- og loppemarked i gårdspladsen, hvor 10-12 gæstekræmmere stiller op. Kræmmerne er kollegaer og venner af huset; det er ikke muligt for andre at købe stadeplads.

Indbo købes

Vi køber indbo fra private både ved besøg hos sælgeren og ved sælgerens fremmøde i vores butik. Vi får mange flere tilbud om køb af varer, end vi har brug for. Derfor må vi desværre sige nej tak til mange sælgere. 

Lovgivningen kræver, at vi ser fotolegitimation fra sælgere, som ikke i forvejen er kendt af os. Alle sælgere skal underskrive en kvittering med navn og adresse. Vi betaler fortrinsvis med bankoverførsel. 

I alle tilfælde skal vi først have en aftale - udfyldt venligst kontaktformularen her...

Besøg hos sælgeren:

Vi køber fortrinsvis ind i lokalområdet - det kan desværre ikke betale sig at køre meget mere end 40-50 km efter varerne. 

Fremmøde i vores butik:

For at sælge til os ved personligt fremmøde, skal man have en aftale i forvejen. Ikke alle, der arbejder i butikken, må købe ind, og ikke alle tidspunkter er lige belejligt. Kontakt os venligst i forvejen, så vi kan tage stilling til, om de tilbudte varer og det påtænkte tidspunkt er noget for os. 

Ved fremmøde i butikken, er det muligt at lade nye eller andre brugte varer indgå i handelen - men der skal stadig udfyldes papirer.

Lykkegaard Tversted

Bindslevvej 54 Tversted,
9881 Bindslev
 

Åbningstider klik her 

Logo Lykkegaard