Imødegåelse af Covid-19 smitte

Corona hold afstand

På grund af risiko for smitte med Covid-19 og de regler, myndighederne har fastsat, er der en del foranstaltninger og henstillinger, som publikum må forholde sig til.

Vi beder om:

  • at besøgende nøje overholder de skiltede regler vedr. maksimum antal personer i de enkelte rum. I indgangsrummet ved kassen må der maksimalt opholde sig 12 personer, i næste rum ligeledes maksimalt 12 og i det store rum i laden maksimalt 50 personer. Ventetid kan forekomme, og det kan blive nødvendigt at afvise kunder.
  • at kun det absolut nødvendige antal personer i en gruppe går ind i butikken. Voksne kan fx skiftes til at blive udenfor med børn, så der ikke færdes flere end nødvendigt i forretningslokalerne.
  • at besøgende holder afstand på minimum en meter til andre besøgende, som ikke tilhører samme husstand som den besøgende selv.
  • at de værnemidler, der er til rådighed anvendes. Vi har håndsprit til alle og engangshandsker til mange. Man kan hjælpe os med at strække på disse knappe forsyninger ved ikke at berøre varer, som man ikke skal købe. 
  • at kun een person pr. gruppe stiller sig i kø ved kassen. Resten af gruppen kan med fordel vente udenfor eller i bilen.
  • at besøgende udviser forståelse og tålmodighed overfor personale og andre besøgende. 
  • at besøgende  undlader at benytte vores kundetoilet med mindre det er strengt nødvendigt.

Vi rengør og desinficerer disk, dørhåndtag, dankortterminal og andre fælles kontaktpunkter ekstra hyppigt.

Vi beder om publikums samarbejdsvilje og forståelse. Hvis ovennævnte ikke overholdes, kan det betyde, at vi ikke kan holde butikken åben.

På forhånd tak.

Mads & Jens

Lykkegaard Tversted

Bindslevvej 54 Tversted,
9881 Bindslev
 

Åbningstider klik her 

output onlinepngtools 5