Nyheder

En ny sending Skattejægerne er klar på DR1. Vi medvirker i premiereafsnittet d. 22. marts 2017

 

Som et led i vores forretning, holder vi foredrag og vurderingsarrangementer. Kontakt os gerne for tilbud via hjemmesiden her...

Vurderingsarrangement

Vi fortæller om brugte og antikke ting, som publikum har med eller har indleveret på forhånd. Ofte er de tilstedeværende lige så interesserede i at høre om andres ting som om deres egne. Vi fortæller om prisfastsættelsen i brugtbranchen, og hvorfor der kan være så stor forskel på de priser, man får opgivet.

Varighed: To timer

Lysbilleder (powerpoint): Nej

Livet på Lykkegaard og på TV

Vi fortæller om vores baggrund og passion for gamle ting, hvordan vores forretning er bygget op, og om hvordan vi på grund af DR1-serien 'Skattejægerne' pludselig gik fra at være forholdsvis anonyme til at være kendte i ind- og udland. 

Varighed: Ca. en time plus god tid til spørgsmål

Lysbilleder (powerpoint): Ja

Trends og tendenser indenfor genbrug

Jens giver et bud på trends og tendenser indenfor genbrug. Hvilke farver og materialer kan vi vente interesse for i den nærmeste fremtid? Hvad er 'hot' og hvad er 'not' - og hvorfor? Foredraget er udarbejdet specielt til ansatte og frivillige i genbrugsbutikker, men vil interessere alle, der kan lide brugte og gamle ting. 

Varighed: Ca. en time inkl. spørgsmål

Lysbilleder (powerpoint): Ja

 

Hvad er det? Og hvad er det værd?

Jens fortæller om, hvordan man finder frem til, hvad en ting er beregnet til, hvor gammel den er, hvilket materiale, den er fremstillet af - og sidst men ikke mindst: Hvad er den værd? Foredraget er udarbejdet specielt til ansatte og frivillige i genbrugsbutikker, men vil interessere alle, der kan lide brugte og gamle ting.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. spørgsmål

Lysbilleder (powerpoint): Ja

 

På rejse til Påskeøen 

I 2012 besøgte vi Påskeøen. Vi fortæller historien om dette magiske sted med de velkendte figurer, og viser lidt om, hvordan indbyggerne på øen lever i dag midt i en slags kulturhistorisk museum. Og om, hvordan man bestiger en vulkan på mountainbike. 

Varighed: Ca. en time plus god tid til spørgsmål

Lysbilleder (powerpoint): Ja

På rejse til Hawaii (Oahu)

Området Lanikai på østsiden af øen Oahu i Hawaii-øgruppen er blevet vores faste tilholdssted, når vi trækker stikket ud og vender Danmark ryggen nogle uger i vinterhalvåret. Vi fortæller om øernes historie som det eneste tidligere kongedømme, der er en del af USA, den farverige og afslappede polynesiske kultur, det dejlige klima.

Varighed: Ca. en time plus god tid til spørgsmål

Lysbilleder (powerpoint): Ja

Lykkegaard Tversted

Bindslevvej 54 Tversted,
9881 Bindslev
 

Åbningstider klik her 

Logo Lykkegaard